Hei og velkommen til Haugsten Gård !

Fra 24 august 2015 har vi endret gårdsbutikken. Den har nå  blitt en selvbetjent butikk med kontant betaling.

I vår butikk vil du nå finne egenproduserte varer som økologisk eplemost, honning og sauetalg.

Foreløpig er butikken der du fant den før, men vil fra sommeren 2016 bli i et stabbur som skal bygges her på gården

For å drive en sevbetjent gårdsbutikk, er vi avhengig av at folk er ærlige og betaler for seg, og vi satser på at det går greit :)

Husk å ha med kontanter for å handle.

Den selvbetjente butikken vil være åpen alle dager fra 9 - 21.

Velkommen!

Gårdsbutikken er i utvikling og har som hensikt å selge landbruksprodukter i et begrenset omfang der gårdens egne råvarer er satt i fokus.

Vi har to varianter av økologisk eplemost. Frossen eplemost på 2,3 liters kanne. Den er veldig fyldig og god på smak og mest mulig av næringstoffene er bevart, siden den ikke er varmebehandlet. Vi har også 3 liters bag in box. Begge variantene er laget på søte og deilige Katinkaepler :)

Vi har også vår egen populære sauetalgsalve, for sår,  tørr og sprukken hud.

Vi vil også selge økologiske egg fra en annen  bonde, men fra sommeren 2016 blir det økologiske egg fra gårdens egne høner :)

Vi har 35 bikuber og har derfor nydelig honning fra egen bigård!

Vi selger halve og hele lam fra egne dyr om høsten.  Vi deler opp kjøttet etter kundenes ønske mens de er tilstede! Du bør kontakte oss for å komme på lista, hvis du ønsker å kjøpe lammekjøtt. Alle som står på lista blir kontaktet pr SMS før sesong for bestiling. Vi slakter bare på bestilling, og våre ca 80 lam dekker så langt akkurat etterspørselen.  

Siden vi har sau har vi også mange store flotte saueskinn for salg, både hvite, brune, grå og mange med kombinasjoner av naturfarger. Kontakt oss direkte for kjøp av lam og saueskinn.

 Vi har også høy tilsalgs i firkantballer eller i kilos poser.